Clarion Hotel Grand


boka hotell i ÖstersundClarion Hotel Grand är Östersunds största hotell. Det är beläget med ett fantastiskt läge mitt i centrum och erbjuder boende för alla slags gäster. Totalt finns det 176 rum på Clarion Hotel Grand i Östersund. En del av dem är handikappanpassade. Alla rum har gratis trådlöst internet. Hotellet har en mysig relaxavdelning där man kan bada, träna och basta. Parkeringar finns på gården eller i varmgarage intill hotellet.

Välsmakande mat och eget öl

På hotellet finns restaurangen Kitchen & Table med kocken Marcus Samuelsson. Där serveras välkomponerade rätter skapade av jämtländska råvaror med en touch of Manhattan. På hotellet finns också en lobbybar där man kan njuta av goda drycker. Man bör inte missa hotellets egna öl Clarion Selection som är framtagen i samarbete med Jämtlands Bryggeri som ligger i Östersund.

Bra val för konferensgäster

hotell östersundClarion Hotel Grand har 15 stycken konferenslokaler med plats för över 800 deltagare. Hotellet ligger mitt i staden, vilket innebär en närhet till allt som staden har att erbjuda. Till centralstationen i Östersund är det 900 meter och till busstorget är det 400 meter. Flygplatsen ligger ungefär tio minuter bort med bil.

Klicka här för att se mer hotell i Östersund.