Hotel Emma


boka hotell i ÖstersundHotel Emma är ett charmigt och mysigt hotell som ligger mitt på gågatan i Östersund. Hotellet har strävat efter en genuin och personlig känsla och man erbjuder hög service. Den byggnad som Hotel Emma ligger i är över hundra år gammal och man har bevarat mycket av den gamla hemtrevliga charmen.

Hög service

hotell östersundHotellet har 18 individuellt inredda rum. Alla har teve, dusch och gratis trådlöst internet. Hotellet är rökfritt och handikappvänligt. Hotellet serverar en stor frukostbuffé med inslag av jämtländskt mathantverk. Det finns ett gemensamt teverum där man kan umgås med de andra gästerna ifall man vill. Som gäst på Hotel Emma får man rabatterade priser på både Golds gym och på 34:ans Spa, som båda ligger inom 250 meter från hotellet. Sommartid kan man hyra cykel på hotellet.

Centralt beläget

Hotel Emma ligger mitt i Östersunds centrum, vilket innebär en närhet till allt som staden har att erbjuda i form av shopping, mat och nöjen. Stortorget ligger endast 70 meter från hotellet. På gångavstånd finns även stadens sevärdheter, upplevelser och härligt friluftsliv. Östersunds centralstation ligger 600 meter från hotellet.

Klicka här för att se mer hotell i Östersund.