Hotell Zäta


boka hotell i ÖstersundHotell Zäta ligger mitt i centrala Östersund. Den byggnad som hotellet är inrymt i har varit hotell under olika skepnader under årens lopp. Redan under 1960-talet etablerades hotellverksamheten i byggnaden. Eftersom hotellet har ett utmärkt läge, mitt på gågatan i Östersund, så är det många gäster som lockas till hotellet, allt från ensamma resenärer och par till familjer och affärsresenärer.

Centralt läge med närhet till det mesta

Det strategiska läget gör att man har gångavstånd vart man än ska i Östersund. Stadens utbud av butiker, restauranger, biografer, krogar och pubar ligger precis utanför hotellets entré. Till tågstationen är det 700 meter och till flygbussarna endast 200 meter. I hotellets källarvåning finns ett parkeringsgarage och om man parkerar där kan man ta hissen raka vägen till receptionen.

Bekväma rum i olika storlekar

boka ett hotell i ÖstersundI hotellet finns det 32 rum och det finns såväl enkelrum som dubbelrum och familjerum. Alla rum är bekväma och moderna. Gratis trådlöst internet finns i alla rum. Hotell Zäta erbjuder också konferensmöjligheter. De har en konferensanläggning som rymmer 25 personer och som håller hög klass med den senaste utrustningen och tekniken. Konferensrummet ligger högt upp i hotellet med en vacker utsikt över Östersund och Storsjön.

Klicka här för att se mer hotell i Östersund.